En plattform byggd på erfarenhet och framtidstänk.

Vår molnbaserade plattform kan automatisera det mesta. Du kan koppla på en eller flera appar, och låta dem utföra flera steg helt med automatik. 

Appar

Vårt bibliotek med appar innehåller ett ökande utbud av de vanligaste apparna. Om din app inte finns med kan du antingen önska att vi lägger till den, eller göra kopplingen via exempelvis Filexport (CSV på SFTP) eller Webhooks som många program har inbyggt stöd för.

Flöden

Ett arbetsflöde kan triggas igång när data har uppdaterats i någon av dina appar. Det kan vara en ny kund i ditt CRM, eller en ny order i din e-handel, eller en ny textfil på en server.

Därefter körs ett eller flera steg som behandlar datan efter behov.

Export

All data som kommer in kan också exporteras. Vanligtvis görs exporten direkt till en annan app, men det går även bra att spara i exempelvis en CSV-fil, skicka via mail eller ett Excel-ark. Välj själv!

Handhållning

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av att koppla ihop programvaror, vårt erfarna team av integrationsexperter hjälper dig igång.

Det betyder även att vi har support som hjälper till vid felsökning. 

Ständigt ökande utbud av populära appar

Vi har redan inbyggt stöd för många populära appar och stödet förbättras hela tiden på efterfrågan av våra kunder. Saknar du stöd för en app så är det bara att fråga. Chansen är stor att vi bygger in stödet i plattformen om efterfrågan är tillräckligt stor.